Gevulde Schnitzel met Aubergine

Gevulde Schnitzel met Aubergine

Gevulde Schnitzel met Aubergine

Ingrediënten: aubergine, zout, tijm, peper, schnitzels, kaas, basilicum,

Snij een aubergine in de lengte in plakken van 1/2 centimeter. Bestrooi met zout en laat 10 minuten liggen. Verwarm ondertussen de oven voor op 200 graden. Bestrooi de aubergine plakken met blaadjes tijm. Leg de aubergine plakken op een bakplaat. Zet de bakplaat ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Bestrooi de schnitzels met zout en peper. Beleg de schnitzels met plakjes kaas en strooi er fijngehakte basilicum over. Leg vervolgens de gegrilde aubergine plakken er op. Rol de schnitzels op en bind vast met keukentouw of prik ze vast met een cocktailprikker. Bak de schnitzel rondom bruin. Laat het op lager vuur goed verder garen. Serveer met aardappelbolletjes en een salade. Eet smakelijk!

0
(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top