Italiaanse Burgers

Italiaanse Burgers

Italiaanse Burgers
Ingrediƫnten: 4 pitabroodjes, 400 gram gehakt, mozzarella, 5 zongedroogde tomaten, 1 teentje knoflook, gedroogde Italiaanse kruiden, zout, peper, sla,

Verwarm 4 pitabroodjes volgens de aanwijzing op de verpakking. Meng 400 gram gehakt met 1 bolletje mozzarella (gescheurd in kleine stukjes), 5 fijngehakte zongedroogde tomaten, 1 fijngehakt teentje knoflook, gedroogde Italiaanse kruiden, zout en peper. Maak er 4 burgers van. Bak de burgers om en om bruin in hete boter. Voeg wat water toe en laat de burger op laag vuur in 10 minuten goed gaar worden. Vul de pitabroodjes met sla. Leg vervolgens de burgers op de sla. Serveer de Italiaanse burgers met een salade. Eet smakelijk!

0
(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top