Griekse Paddenstoelen met Rijst

Griekse Paddenstoelen met Rijst

Griekse Paddenstoelen met Rijst

Ingrediƫnten: rijst, 1 ui, 1 teentje knoflook, 150 ml witte wijn, 1 blaadje laurier, 1 takje tijm, 1 theelepel ketoembar, 1 scheutje citroensap, 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 1 theelepel suiker, zout, peper, rozijnen,

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak op middelhoog vuur 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook. Laat dit 5 minuten stoven. Voeg vervolgens 150 ml witte wijn, 1 blaadje laurier, 1 takje tijm en 1 theelepel ketoembar toe. Laat dit ongeveer 5 minuten inkoken. Voeg daarna 400 gram in plakjes gesneden champignons en een scheutje citroensap toe. Roerbak dit 5 minuten mee. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree en 1 theelepel suiker toe. Breng op smaak met zout en peper. Laat het geheel op laag vuur 10 minuten pruttelen. Voeg als laatste 50 gram rozijnen toe. Serveer de Griekse paddenstoelen met rijst. Eet Smakelijk!

(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top