Brownies

Brownies

Brownies

Een beproeft recept wat al veel vaker op Brutsellog heeft gestaan. Het is ook zo lekker en vooral na een eerste werkweek werken na de vakantie en de eerste hele week brugklas voor Britt is een beetje verwennen wel eens goed!

Ingrediƫnten: 2 eieren, 225 gram suiker, 65 gram chocolade, 110 gram roomboter, 1 snuf zout, 1 theelepel vanille aroma, 1 snuf bakpoeder, 110 gram bloem,

Verwarm de oven voor op 165 graden. Bekleed een brownie bakblik met bakpapier. Smelt au bain marie 65 gram pure chocolade met 110 gram roomboter. Laat het iets afkoelen. Mix ondertussen 2 eieren met 225 gram suiker met een snuf zout en een snuf bakpoeder tot een schuimig geheel. Voeg vervolgens 110 gram bloem en 1 theelepel vanille aroma toe. Spatel dit voorzichtig door de de eieren. Voeg als laatste de gesmolten chocolade erdoor. Spatel dit tot je een mooi bruin beslag hebt. Giet het beslag in het brownie bakblik. Zet het brownie bakblik in de voorverwarmde oven voor ongeveer 20 tot 25 minuten. Laat de brownie in het bakblik afkoelen. Snij daarna de brownie in hapklare stukken en eindelijk kan je ervan smullen!

0
(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top