Kipfilet met Kruidenroomkaas en Rode Wijnjus

Kip

Kipfilet met Kruidenroomkaas en Rode Wijnjus

Kipfilet met Kruidenroomkaas en Rode wijnjus
Ingrediƫnten: 2 kipfilets, 8 plakjes runderrookvlees, kruidenroomkaas, zout, peper, 100 ml kippenbouillon, 150 ml rode wijn, 1 eetlepel donkere basterdsuiker,

Snij 2 kipfilets open en besmeer het met kruidenroomkaas. Vouw weer dicht en kruid met zout en peper. Wikkel de kipfilets in met elk 4 plakjes runderrookvlees. Bak de kipfilets rondom bruin in hete boter. Meng ondertussen 100 ml kippenbouillon met 150 ml rode wijn en 1 eetlepel donkere basterdsuiker. Giet dit mengsel bij de kipfilets en laat de kipfilets hierin garen. Haal op het laatst de kipfilets uit de pan en laat de jus inkoken op hoog vuur. Serveer met bijvoorbeeld aardappelbolletjes en een salade. Eet smakelijk!

0
(33 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top