Pasta met Paprika en Worst

Pasta met Paprika en Worst

Pasta met Paprika en Worst
Vandaag eens getest of er ook worstjes in de Actifry gebakken kan worden. Dat gaat prima. Met een minuut of 12 zijn de worstjes gaar. De chipolata worstjes in kleinere stukken gesneden en het vel wat ingeprikt. Zonder olie in de Actifry (en met veel vet aan het eind weer klaar), 12 minuten aan en klaar!

Ingredi├źnten: pasta, zout, 6 chipolata worstjes, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 rode paprika, 1 gele paprika, paprikapoeder, tabasco, 1 blik tomaatblokjes, 150 ml groentebouillon,

Kook de pasta in kokend water met wat zout tot het beetgaar is. Bak 6 in stukjes gesneden chipolata worstjes tot de worstjes bruin zijn. Schep het uit de pan en houd het warm. Bak vervolgens in hete olie 1 gesnipperde ui en 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui glazig is. Voeg vervolgens 1 gesneden rode paprika, 1 gesneden gele paprika, paprikapoeder (na eigen smaak) en wat druppeltjes tabasco. Roerbak een minuut of 5. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes toe en 150 ml groentebouillon. Laat het geheel 10 minuten op laag vuur pruttelen. Voeg de gebakken worstjes toe en warm het geheel goed door. Serveer met de pasta.

0
(61 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top