Rundvleesreepjes met Teriyakisaus

Rundvleesreepjes met Teriyakisaus

Rundvleesreepjes met Teriyakisaus
Vandaag weer de Actifry getest. Toch wel makkelijk alles er in doen apparaat aanzetten en geen omkijken meer na. Alleen rijst erbij koken. Om het nog makkelijker te maken ook gebruik van een ‘flesje’. Want tja teriyakisaus zelf maken, dat kost weer tijd.

Ingredi├źnten: rijst, 250 rundvleesreepjes, zout, peper, 1 ui, 1 groene paprika, 100 gram peultjes, 1/2 flesje Conimex teriyaki-honing saus,

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Doe in de Actifry 1 eetlepel olie. Verwarm dit 1 minuut. Doe vervolgens 250 gram rundvleesreepjes, zout, peper, 1 gesnipperde ui, 1 gesneden groene paprika, 100 gram peultjes en 1/2 flesje Conimex teriyaki-honing saus. Zet de Actifry ongeveer 15 minuten aan en je hebt een maaltijd. Serveer met de rijst.

Toch wokken? Fruit 1 gesnipperde ui tot het glazig is. Voeg 250 gram rundvleesreepjes toe en roerbak tot de rundvleesreepjes bruin zijn. Voeg vervolgens 1 gesneden groene paprika en 100 gram peultjes toe. Roerbak ongeveer 5 minuten. Voeg als laatste 1/2 flesje Conimex teriyaki-honing saus toe en verwarm het geheel goed door. Serveer met de rijst.

0
(92 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top