Simpele Macaroni

Simpele Macaroni

Simpele Macaroni

Vandaag de simpele macaroni, want zo’n eerste werkdag na de vakantie hakt er wel in, vooral als je op locatie (een stuk verder weg) allerlei dingen moet testen en dan is iets simpels klaarmaken heerlijk.

Ingrediënten: macaroni, 2 uien, 200 gram blokjes ham, tijm, basilicum, tomatenketchup,

Kook de macaroni in kokend water met een beetje zout. Bak in hete olie 2 gesnipperde uien met tijm naar eigen smaak tot de ui glazig is. Voeg vervolgens 200 gram blokjes ham toe en fijngehakte basilicum. Roerbak een minuut of 5. Op je bord doe je er naar eigen smaak tomatenketchup door. Eet smakelijk!

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top