Simpele Macaroni

Simpele Macaroni

Simpele Macaroni

Vandaag de simpele macaroni, want zo’n eerste werkdag na de vakantie hakt er wel in, vooral als je op locatie (een stuk verder weg) allerlei dingen moet testen en dan is iets simpels klaarmaken heerlijk.

Ingrediënten: macaroni, 2 uien, 200 gram blokjes ham, tijm, basilicum, tomatenketchup,

Kook de macaroni in kokend water met een beetje zout. Bak in hete olie 2 gesnipperde uien met tijm naar eigen smaak tot de ui glazig is. Voeg vervolgens 200 gram blokjes ham toe en fijngehakte basilicum. Roerbak een minuut of 5. Op je bord doe je er naar eigen smaak tomatenketchup door. Eet smakelijk!

0
(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top