Ovenpasta met Bloemkool en Kaassaus

Ovenpasta met Bloemkool en Kaassaus

Ovenpasta met Bloemkool en Kaassaus

Ingrediƫnten: penne, 300 gram bloemkool, 50 gram boter, 50 gram bloem, 500 ml volle melk, 1 eetlepel mosterd, 150 geraspte kaas, 3 tomaten, tijm, paneermeel,

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kook penne en 300 gram bloemkool beetgaar. Maak ondertussen een kaassaus. Smelt hiervoor 50 gram boter. Voeg 50 gram bloem toe en bak kort mee. Voeg vervolgens al roerende 500 ml volle melk toe. Laat het even kort doorkoken en haal de saus vervolgens van het vuur. Roer er nog 1 eetlepel mosterd en 150 gram geraspte kaas door. Giet de bloemkool en penne af en doe dit in een ovenschaal. Giet de kaassaus erover. Snij 3 tomaten in plakjes en leg dit op de ovenschotel. Strooi er wat tijm blaadjes, paneermeel en geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(106 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top