Bistro Desanto in Sint Eloois Vijve

Bistro Desanto in Sint Eloois Vijve

Bistro desanto - Sint-Eloois-VijveWeer in België geweest, de heren aan het klussen met de satelliet en wij dames aan het shoppen. Daarna uiteten geweest bij Bistro Desanto. Marian nam Karnemelkstampers met spinazie en gebakken tongfileekes, Christiaan een kreeftesoep en een gebakken rogvleugel met kappertjes. Michel en ik, verliefd als we zijn, de tartare biefstuk “bereid met liefde”. Erbij geserveerd werden er frites, salade en witlofsalade. Wij hebben er gesmuld!

Bistro Desanto
Gentseweg 57
8793 Sint-Eloois-Vijve (België)

0
(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top