Actifry Snacks

Actifry Snacks

actifry in actie actifry met snacks

Naast friet kan je ook snacks in de Actifry bakken. Dat hebben we dan ook getest. We hebben Mora Fun Mix Original genomen (met de viandel, carrero, ribster en crumbie). De baktijd was ongeveer 20 minuten. Dit is gelijk aan het bakken in de oven en dan is het voorverwarmen van de oven niet meegeteld. Dus tijdwinst. Je hoeft niet te bakken met een eetlepel olie. De smaak van de snacks waren beter dan wanneer de snacks in de oven waren bereid. Dit is ook zo voor de groenten. De smaken in de Actifry zijn beter dan met wokken. Dus over het algemeen zijn wij positief over de Acrifry (alleen jammer van de kroketten, die kan je helaas niet bakken in de Actifry)!

0
(388 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “Actifry Snacks

  1. Ik heb de vivera hapjes in de actifry gedaan, ze waren echt lekkerder dan de bereidingswijze in de oven. Ongeveer 10 minuten zonder olie, fantastisch.

    groetjes,
    Elisabeth

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top