Kipfilet in Madeira-Roomsaus

Kip

Kipfilet in Madeira-Roomsaus

Kipfilet in Madeira-Roomsaus
Ingrediƫnten: 2 kipfilets, zout, peper, 50 ml Madeira, 100 ml kookroom, 250 sugarsnaps, tijm,

Kruid 2 kipfilets met zout en peper. Bak de kipfilets rondom goudbruin en gaar in hete boter. Haal de kipfilets even uit de pan. Roer in de pan 50 ml Madeira. Laat dit even koken zodat de alcohol verdampt. Roer er vervolgens 100 ml kookroom bij. Laat de saus even koken en zet vervolgens het vuur lager. Doe de kipfilet terug in de pan en laat het 10 minuten pruttelen. Serveer erbij 250 gram sugarsnaps, 5 minuten geroerbakt in wat boter en erbij wat tijm. Daarnaast aardappelschijfjes die we in 30 minuten zonder olie hebben bereid in de Actifry.

0
(94 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top