Penne met Courgette en Ontbijtspek

Penne met Courgette en Ontbijtspek

Penne met Courgette en Ontbijtspek
Ingrediënten: penne, zout, 200 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 courgette, 1 ui, basilicum, oregano, peper, 2 tomaten,

Kook de penne in kokend water met wat zout. Bak in een hete koekenpan 200 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot het knapperig is. Schep de ontbijtspek uit de pan. Haal het vet ook uit de pan. Bak vervolgens in de hete koekenpan met nieuwe boter 1 in schijfjes gesneden courgette en 1 gesnipperde ui. Kruid met basilicum, oregano en peper. Roerbak tot de courgetteschijfjes halfgaar zijn. Voeg vervolgens 2 in blokjes gesneden tomaat en voeg de uitgebakken ontbijtspek weer toe. Laat het geheel op laag vuur nog 10 minuten pruttelen. Serveer het geheel met penne. Eet smakelijk!

0
(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top