Friterie Ardennaise in Stavelot

Friterie Ardennaise in Stavelot

Friterie Ardennaise - StavelotNa een bezoek aan de abdij van Stavelot en het museum van circuit Spa Francorchamps zijn we gaan lunchen bij Friterie Ardennaise. Michel nam een frites met een croquette de viande (rundvleeskroket), Britt een frites met een croquette du fromage (kaaskroket). Ik nam ook een croquette de fromage en erbij een boulette sauce provencal (een gehaktbal in Provencaalse saus. Het was een friterie van vroeger (qua inrichting) maar erg lekker.

Friterie Ardennaise
Rue Basse 7
4970 Stavelot (België)

0
(32 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top