Castellani met Champignons en Ontbijtspek

Castellani met Champignons en Ontbijtspek

Castellani met Champignons en Ontbijtspek
Ingrediƫnten: castellani, zout, 2 uien, 1 teentje knoflook, 200 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 400 gram champignons, 250 ml kookroom, peper, geraspte kaas,

Kook de castellani (pasta) in kokend water met wat zout. Bak in hete boter 2 gesnipperde uien en 1 fijngehakt teentje knoflook tot de uien glazig zijn. Voeg 200 gram dobbelsteentjes ontbijtspek toe. Bak de ontbijtspekjes knapperig. Voeg vervolgens 400 gram in plakjes gesneden champignons toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg 250 ml kookroom toe. Breng het geheel aan de kook en zet vervolgens het vuur lager en laat het geheel ongeveer 5 minuten pruttelen. Breng het geheel op smaak met zout en peper. Strooi over het geheel nog wat geraspte kaas (Emmenthaler). Eet smakelijk!

0
(38 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top