Goudreinet ‘De Wildenberg’ in Weert

Goudreinet ‘De Wildenberg’ in Weert

Goudreinet ‘De Wildenberg’ in WeertOnderweg naar onze vakantiebestemming zijn wij langs de A2 bij Weert gestopt bij Goudreinet ‘De Wildenberg’. Daar hebben we even op ons gemak geluncht. Michel en Britt zijn gek op tosti’s en namen dat ook. Britt een tosti Hawaï, Michel een tosti ham kaas. Zelf had ik een Italiaanse waldkornbol uit de oven met ui, spekjes, champignons, paprika, kaas en tomatensaus. Lekker.

Goudreinet “De Wildenberg”
Eindhovenseweg 101
6002TB Weert

0
(39 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top