Tulbandcake met Zomerfruit

Tulbandcake met Zomerfruit

Tulbandcake met Zomerfruit

Ingrediƫnten: 250 gram roomboter, 250 gram suiker, 4 eieren, 250 gram bloem, 1 theelepel bicarbonaat, 1 zakje vanillesuiker, 300 gram zomerfruit,

Verwarm de oven voor op 160 graden. Mix 250 gram roomboter met 250 gram suiker tot een romig geheel. Voeg een voor een 4 eieren toe en mix tot een romig geheel. Voeg vervolgens 250 gram bloem, 1 zakje vanillesuiker en 1 theelepel bicarbonaat toe. Mix tot een goed beslag. Meng als laatste 300 gram (diepvries) zomerfruit door het beslag. Vet en bebloem een tulbandvorm. Schep het beslag in de tulbandvorm. Zet de tulband ongeveer 75 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de cake afkoelen op het rek. Smul ze!

0
(63 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top