Worstjes uit de Oven

Worstjes uit de Oven

Worstjes uit de Oven
Ingrediënten: 1 gele paprika, 3 rode uien, 6 Catalaanse worstjes, 1 blik tomaatblokjes, 150 ml groentebouillon,

Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg in een ovenschaal 1 gesneden gele paprika en 3 grof gesneden rode uien. Leg hierop 6 Catalaanse worstjes. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Maak ondertussen een saus van 1 blik tomaatblokjes met 150 ml groentebouillon. Na 20 minuten giet je de saus bij de worstjes. Zet de ovenschaal nog 20 minuten in de oven. Serveer met gebakken aardappels en een salade. Eet smakelijk!

0
(52 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top