Broccoli & Pasta Ovenschotel

Broccoli & Pasta Ovenschotel

Broccoli & Pasta Ovenschotel
Ingrediënten: 200 gram broccoli, 200 gram penne, 200 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 teentje knoflook, 4 eieren, 250 ml kookroom, tijm, zout, peper, geraspte kaas,

Verwarm de oven voor op 175 graden. Kook 200 gram broccoli roosjes en ongeveer 200 gram penne beetgaar. Giet het beide af. Bak in een hete koekenpan 200 gram dobbelsteentjes ontbijtspek met 1 fijngehakt teentje knoflook tot het ontbijtspek knapperig. Doe de broccoli, penne en ontbijtspek in een ovenschaal. Maak een saus door 4 eieren, 250 ml kookroom, tijm naar eigen smaak, zout en peper. Giet de saus over de schotel en strooi er eventueel geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(78 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top