Chow Mein

Chow Mein

Chow Mein
Ingrediënten: noedels, 1 kipfilet, 2 teentjes knoflook, 3 eetlepels tomatenketchup, 2 eetlepels oestersaus, 2 eetlepels sojasaus, 1 rode paprika, 125 gram taugé, 3 bosuien,

Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Roerbak 1 in blokjes gesneden kipfilet bruin. Voeg 1 gesneden rode paprika toe en roerbak kort mee. Maak een saus met 2 teentjes knoflook, 3 eetlepels tomatenketchup, 2 eetlepels oestersaus en 2 eetlepels sojasaus. Voeg de saus toe aan de kipfilet en breng het kort aan de kook. Giet de noedels af en roer het door de kipfilet. Voeg als laatste 125 gram taugé en 3 in ringen gesneden bosuien toe, Warm het geheel goed door. Eet smakelijk!

0
(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top