Pannenkoeken met Ham en Kaas Speciaal

Pannenkoeken met Ham en Kaas Speciaal

Pannenkoeken met Ham en Kaas Speciaal
Vandaag wilde Britt koken, het werden pannenkoeken. Ook lekker!

Ingrediënten: 1 ui, 2 eetlepels bloem, 500 ml groentebouillon, 100 gram geraspte kaas, bieslook, 250 gram champignons, zout, peper, 6 kant-en-klare pannenkoeken, 150 gram ham,

Verwarm de oven voor op 200 graden. Fruit 1 gesnipperde ui in hete boter. Voeg, als de ui zacht is, 2 eetlepels bloem toe en roerbak kort. Voeg 500 ml groentebouillon toe, roer goed en laat het 5 minuten koken. Voeg 100 gram geraspte kaas toe en laat dit smelten. Voeg naar eigen smaak bieslook toe aan de saus. Bak 250 gram in plakjes gesneden champignons tot het zacht is. Breng op smaak met zout en peper. Voeg de helft van de kaassaus toe. Beleg 6 kant-en-klare pannenkoeken met plakjes ham, bestrijk elke pannenkoek met de champignonsaus. Rol de pannenkoeken op en leg ze in een ovenschaal. Giet de andere helft van de kaassaus over de pannenkoeken. Zet de ovenschaal ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(59 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top