Brasserie CC in Veenendaal

Brasserie CC in Veenendaal

Brasserie CC - VeenendaalOp zoek naar het ultieme verjaardagscadeau zijn we gaan lunchen in ons eigen dorp bij Brasserie CC (voorheen Carel’s Corner). Britt genoot van een ciabatta gezond met ham, kaas, komkommer, ei, tomaat, salade en een dressing. Michel nam een broodje warm vlees met satesaus. Zelf had ik een ciabatta warme beenham met warme beenham, gebakken ui, pesto en pittige geraspte kaas. Het was erg lekker.

Brasserie CC
Passage 24
3901 AZ Veenendaal

0
(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “Brasserie CC in Veenendaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top