Brasserie CC in Veenendaal

Brasserie CC - VeenendaalOp zoek naar het ultieme verjaardagscadeau zijn we gaan lunchen in ons eigen dorp bij Brasserie CC (voorheen Carel’s Corner). Britt genoot van een ciabatta gezond met ham, kaas, komkommer, ei, tomaat, salade en een dressing. Michel nam een broodje warm vlees met satesaus. Zelf had ik een ciabatta warme beenham met warme beenham, gebakken ui, pesto en pittige geraspte kaas. Het was erg lekker.

Brasserie CC
Passage 24
3901 AZ Veenendaal
Tel: 0318-550151

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Brasserie CC in Veenendaal”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.