Tagliatelle al Funghi

Tagliatelle al Funghi

Ingrediënten: tagliatelle, 250 gram kastanjechampignons, 10 gram eekhoorntjesbrood, 1 teentje knoflook, 1 eetlepel peterselie, 100 ml kookroom, 1 scheutje citroensap, zout, peper,

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons en 10 gram geweekt eekhoorntjesbrood tot de champignons zacht is. Voeg vervolgens 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 eetlepel fijngehakte peterselie, 100 ml kookroom en 1 scheutje citroensap toe. Breng het zachtjes aan de kook en laat het 5 minuten pruttelen. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de tagliatelle. Eet smakelijk!

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Tagliatelle al Funghi”

  1. Wat ik me nou afvraag he? Is dit dan wat je eet? Of serveer jij daar nog groenten, zoals een salade bij? (ik ben niet zo’n pasta-mens, vandaar dat ik me dat afvraag 🙂 )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *