Rijst met Gewokte Schnitzel

Rijst met Gewokte Schnitzel

Rijst met Gewokte Schnitzel
Ingrediënten: rijst, 200 ml rundvleesbouillon, 1 eetlepel witte wijnazijn, 1 eetlepel mosterd, 2 eetlepels kookroom, zout, peper, 2 schnitzels, 1 prei, 1 gele paprika,

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Maak een saus door 200 ml rundvleesbouillon te mengen met 1 eetlepel witte wijnazijn, 1 eetlepel mosterd, 2 eetlepels kookroom, zout en peper. Bak in hete olie 2 in reepjes gesneden schnitzel. Als de schnitzelreepjes iets bruin zijn schep je het uit de pan. Bak in de achtergebleven olie 1 in ringen gesneden prei en 1 in reepjes gesneden gele paprika. Roerbak een minuut of 5. Voeg de saus toe en laat dit 5 minuten flink koken. Voeg de schnitzels toe en verwarm het geheel goed door. Serveer de gewokte schnitzels met de rijst. Eet smakelijk!

0
(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top