Pastaschotel met Spinazie en Kaas

Pastaschotel met Spinazie en Kaas

Pastaschotel met Spinazie en Kaas

Ingrediënten: penne, 200 gram spinazie, 250 gram cherrytomaten, 50 gram boter, 50 gram bloem, 500 ml melk, zout, peper, 1 theelepel mosterd, 150 gram geraspte kaas,

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kook de penne in kokend water beetgaar. Ontdooi 200 gram spinazie. Giet de penne af en doe dit in een ovenschaal schep de spinazie met 250 gram gehalveerde cherrytomaten erdoor. Maak een kaassaus. Smelt 50 gram boter. Als de boter is gesmolten voeg je 50 gram bloem toe. Bak dit kort mee. Voeg al roerende beetje bij beetje 500 ml melk erdoor. Breng het op smaak met zout, peper en 1 theelepel mosterd. Haal de pan van het vuur en roer er 150 gram geraspte kaas door. Schep de kaassaus, zodra de kaas is gesmolten, door de pastaschotel. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(119 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

One thought on “Pastaschotel met Spinazie en Kaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top