Boeuf Stroganoff

Boeuf Stroganoff

Boeuf Stroganoff

Ingrediënten: rijst, 1 ui, 250 gram champignons, 300 gram biefstuk, 1 eetlepel mosterd, 1 vleestomaat, cajunkruiden, 250 ml rundvleesbouillon, 200 ml crème fraiche, zout, peper,

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 in ringen gesneden ui glazig. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak dit tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 300 gram in blokjes gesneden biefstuk toe en bak dit 2 minuten mee. Schep er 1 eetlepel mosterd, 1 in blokjes gesneden vleestomaat en cajunkruiden toe. Schenk er tevens 250 ml rundvleesbouillon bij. Breng het geheel aan de kook en kook zo de biefstuk gaar. Roer vervolgens 200 ml crème fraiche erdoor en warm het geheel kort door. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

0
(34 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top