Broccoli & Saucijs Pizza

Broccoli & Saucijs Pizza

Broccoli & Saucijs Pizza

Ingrediënten: 200 gram broccoli, zout, 6 gekruide saucijzen, 1 pizza kit (met tomatensaus), 200 gram cherrytomaten, mozzarella, geraspte kaas,

Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook 200 gram broccoli roosjes beetgaar in water met wat zout. Haal van 6 gekruide saucijzen (ongeveer 200 gram) het vel. Rul het worstvlees in een hete koekenpan. Rol het pizzadeeg uit op een bakplaat. Bestrijk met de tomatensaus. Halveer 200 gram cherrytomaten. Beleg de pizza met het worstvlees, de halve cherrytomaten en de broccoli. Strooi er vlokken mozzarella en geraspte kaas over. Zet de pizza ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top