Rijst met Kapucijners en Chorizo

Rijst met Kapucijners en Chorizo

Rijst met Kapucijners en Chorizo

Ingrediënten: rijst, 1 ui, 100 gram chorizo, 3 stengels bleekselderij, 1 teentje knoflook, tijm, 1 potje jonge kapucijners, 150 ml kippenbouillon, 1 eetlepel rode wijnazijn,

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 100 gram plakjes chorizo. Als de ui glazig is voeg je 3 gesneden stengels bleekselderij, 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm toe. Roerbak een minuut of 3. Voeg vervolgens 1 potje jonge kapucijners en 150 ml kippenbouillon toe. Zet het vuur lager en laat het in 10 minuten gaar worden. Voeg op het laatst 1 eetlepel rode wijnazijn toe. Serveer de kapucijners met de rijst. Eet smakelijk!

(30 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top