Kip Piri Piri

Kip Piri Piri

Kip Piri Piri

Ingrediënten: 1 rode paprika, 1 rode peper, 4 eetlepels olie, 3 eetlepels rode wijnazijn, 2 kipfilets,

Doe in een keukenmachine 1 in grove stukken rode paprika, 1 rode peper, 4 eetlepels olie en 3 eetlepels rode wijnazijn. Pureer het geheel. Kruid 2 kipfilets met zout en peper. Doe het piri piri mengsel in een schaal en marineer hierin de kipfilets voor minstens 10 minuten. Grill de kipfilets 5 minuten aan elke kant. Keer de kipfilet maar 1 keer! Ben je niet zeker of de kipfilet gaar is? Leg de kipfilets dan ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven op 160 graden. Serveer met gebakken aardappels en een salade. Eet smakelijk!

0
(59 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top