Cannelloni met Ricotta en Basilicum

Cannelloni met Ricotta en Basilicum

Cannelloni met Ricotta en Basilicum

Ingrediënten: 250 gram ricotta, 25 gram basilicum, nootmuskaat, zout, peper, 1 teentje knoflook, 500 ml gezeefde tomaat, 50 gram geraspte kaas,

Verwarm de oven voor op 200 graden. Prak 250 gram ricotta met 25 gram grof gehakte basilicumblaadjes, nootmuskaat, zout en peper. Vul 8 cannelloni buisjes met het ricotta-mengsel. Leg de cannelloni buisjes in een ingevette ovenschaal. Maak een tomatensaus door 1 fijngehakt teentje knoflook 1 minuut te fruiten in de hete olie. Voeg 500 ml gezeefde tomaat toe. Breng op smaak met zout en peper. Giet de tomatensaus over de cannelloni. Strooi er vervolgens 50 gram geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 35 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top