Taco’s met Gehakt en Doperwten

Taco’s met Gehakt en Doperwten

Taco's met Gehakt en Doperwten

Koken uit een zakje, volgens het laatste nummer van delicious. mag het.

Ingrediënten: 1 Casa Fiesta dinner kit, 1 teentje knoflook, 300 gram gehakt, 1 blikje blokjes tomaat, 200 gram doperwten, 1 groene paprika, geraspte kaas,

Verwarm 6 taco’s in een voorverwarmde oven op 125 graden voor ongeveer 15 minuten. Bak in hete olie 1 fijngehakt teentje knoflook. Voeg 300 gram gehakt toe en bak dit bruin. Voeg de kruiden toe uit de Casa Fiesta taco dinner kit. Bak 1 minuut. Voeg vervolgens 1 blik blokjes tomaat toe. Voeg ook 200 gram doperwten en 1 in stukjes gesneden groene paprika toe. Laat de doperwten en paprika zachtjes gaar worden in de tomatensaus in ongeveer 10 minuten. Vul vervolgens de tacoschelpen met de saus. Strooi er wat geraspte kaas over en serveer met de saus uit de dinner kit. Eet smakelijk!

0
(38 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top