Noedels met Peultjes

Noedels met Peultjes

Noedels met Peultjes

Ingrediënten: noedels, 4 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels sesamolie, 1 eetlepel rijstazijn, 1 teentje knoflook, 1 kipfilet, 200 gram peultjes, 125 gram taugé,

Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Maak een marinade van 4 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels sesamolie, 1 eetlepel rijstazijn en 1 fijngehakt teentje knoflook. Marineer hierin 1 in fijne reepjes gesneden kipfilet. Laat dit minstens 15 minuten marineren. Bak de kipfilet in hete olie. Als de kipfilet bruin is voeg je 200 gram in reepjes gesneden peultjes en 125 gram taugé toe. Bak dit 5 minuten mee. Voeg als laatste de rest van de marinade toe. Eet smakelijk!

(41 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top