Penne met Witte Ragu

Penne met Witte Ragu

Penne met Witte Ragu

Ingrediënten: penne, 1 ui, 3 bleekselderij, 1 wortel, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 300 gram gehakt, zout, peper, 100 ml witte wijn, 200 ml groentebouillon, peterselie, 250 gram mascarpone, nootmuskaat,

Kook de penne volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in olie met wat boter 1 gesnipperde ui, 3 fijngehakte bleekselderij stengels, 1 geraspte wortel en 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek. Roerbak ongeveer 10 minuten op middelhoog vuur. Voeg 300 gram gehakt toe en bak dit mee tot het gekruimeld en bruin is. Breng op smaak met zout en peper. Voeg 100 ml witte wijn toe en kook dit tot alle alcohol is verdampt. Voeg 200 ml groentebouillon toe. Breng het kort aan de kook en laat het dan ongeveer 20 minuten op laag vuur pruttelen. Voeg dan 1 eetlepel fijngehakte peterselie, 250 gram mascarpone en nootmuskaat toe. Laat de mascarpone smelten. Giet de penne af en roer dit door de ragu. Serveer met geraspte kaas. Eet smakelijk!

0
(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top