Tearoom Cho-Ka-Tee in Hasselt

Tearoom Cho-Ka-Tee in Hasselt

Tijdens een dagje shoppen in het Belgische Hasselt voor onder andere Piet’s bouillon, Lotus speculoospasta en wat Belgische magazines zijn we aangeland bij tearoom Cho-Ka-Tee. Naast tearoom heeft het ook een kleine keuken. Wij hebben er beide genoten van een spaghetti. Michel had een spaghetti bolognese, vanwege een speciale actie kreeg hij er een klein voorafje en een klein dessertje bij. Zelf had ik een spaghetti carbonara waar je naar eigen smaak nog een eidooier door hen kon scheppen. Het was een flink bord pasta waar we lekker van hebben gegeten! Je kan er trouwens ook heerlijke taarten kopen, zoals bijvoorbeeld de Katarakt taart met appels en peren!

Tearoom Cho-Ka-Tee
Demerstraat 52
3500 Hasselt
Tel: (0032)(0)11-321404

(20 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top