Broodje Kip

Broodje Kip

Broodje Kip

ingrediënten: 4 bruine afbak pistolets, 1 kipfilet, 7 gram blokjes ham, 1 rode ui, 1/2 rode paprika, 100 gram champignons zout, peper, geraspte kaas, bieslook,

Bak de 4 pistolets volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak in hete olie 1 gesnipperde rode ui. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet en 75 gram blokjes ham toe. Bak de kipfilet bruin. Voeg 1/2 in reepjes gesneden rode paprika toe en bak dit kort mee. Voeg als laatste 100 gram in plakjes gesneden champignons toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Breng op smaak met zout en peper. Snij de pistolets open en beleg de broodjes met de kipfilet en groenten. Strooi er geraspte kaas en wat bieslook over. Eet smakelijk!

0
(91 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top