Gevulde Tomaat

Gevulde Tomaat

Gevulde Tomaat

Ingrediënten: 2 vleestomaten, 1 ui, 1 teentje knoflook, zout, peper, 100 gram gehakt, 50 gram kaas, 1 eetlepel bloem, 8 blaadjes basilicum,

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij het kapje van de vleestomaten af en hol de tomaten uit. Bestrooi met zout. Leg de tomaten op de kop op een stuk keukenpapier om te veel aan sap kwijt te raken. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 100 gram gehakt toe en bak dit bruin. Roer er 1 eetlepel bloem door en bak dit kort mee. Voeg vervolgens 8 fijngehakte blaadjes basilicum en 50 gram geraspte kaas toe. Laat de kaas smelten. Zet de tomaten in een ovenschaal. Vul de tomaten met het gehakt mengsel. Leg het kapje terug op de tomaat. Zet de ovenschaal ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(79 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top