Goulash

Goulash

Goulash

Ingrediƫnten: rijst, 300 gram rundvleesreepjes, zout, peper, 1 ui, 500 gram tomaten, 2 eetlepels paprikapoeder, 100 ml rode wijn, 500 ml bouillon, 50 ml kookroom, citroensap,

kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Kruid 300 gram rundvleesreepjes met zout en peper. Bak de rundvlees in hete olie tot het bruin is. Schep het vlees uit de pan. Bak in achtergebleven olie 1 gesnipperde ui, 500 gram in blokjes gesneden tomaat en 2 eetlepels paprikapoeder. Roer het goed. Voeg 100 ml rode wijn toe. Breng aan de kook en laat de alcohol verdampen. Voeg 500 ml bouillon toe breng ook dit opnieuw aan de kook. Doe de rundvleesreepjes terug in de pan. Zet het vuur lager en laat het 20 minuten pruttelen. Voeg als laatste 50 ml kookroom en een scheutje citroensap toe. Breng eventueel op smaak met zout en peper. Serveer de goulash met de rijst. Eet smakelijk!

0
(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top