Spaghetti all Amatriciana

Spaghetti all Amatriciana

Spaghetti all Amatriciana

Ingrediënten: spaghetti, 1 rode peper, 1 ui, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 100 ml witte wijn, 1 blik tomaatblokjes, geraspte kaas,

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout beetgaar. Bak in hete olie 1 fijngesneden rode peper tot het geurt. Voeg 1 fijngehakte ui toe en bak dit mee tot het goudbruin is. Voeg vervolgens 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek toe en bak dit kort mee. Giet er 100 ml witte wijn bij. Breng het aan de kook en verdamp zo de alcohol. Voeg er een blik tomaatblokjes aan toe en breng het opnieuw aan de kook. Zet het vuur lager en laat het 10 minuten pruttelen. Giet de spaghetti af en roer dit door de saus. Strooi op je bord wat geraspte kaas over de spaghetti all amatriciana. Eet smakelijk!

0
(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top