Kipfilet met Appelsaus

Kip

Kipfilet met Appelsaus

Kipfilet met Appel

Ingrediƫnten: 2 theelepels sambal, 1/2 eetlepel olie, rozemarijn, water, 2 kipfilets, 1 ui, 2 appels, 2 eetlepels stroop, 100 ml water,

Maak een marinade van 2 theelepels sambal, 1/2 eetlepel olie, rozemarijn naar smaak en wat water. Smeer 2 kipfilets hiermee in en laat de kipfilets nog minstens een uur in de marinade liggen. Bak de kipfilets om en om bruin met 1 gesnipperde ui in hete boter. Haal de kipfilets uit de pan en voeg vervolgens 2 geschilde en in blokjes gesneden appels, 2 eetlepels stroop en 100 ml water toe. Breng de saus aan de kook. Zet het vuur lager en leg de kipfilets terug in de pan. Laat de kipfilets in 15 tot 20 minuten gaar worden. Serveer met gebakken aardappels en een salade. Eet smakelijk!

0
(28 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top