Tomaten Prei Quiche

Tomaten Prei Quiche

Tomaten Prei Quiche

Ingrediënten: 1 prei, 250 gram cherry tomaten, 250 gram mascarpone, 2 eieren, citroensap, zout, peper, tijm,

Verwarmde oven voor op 200 graden. Maak 1 prei schoon en snij ze in stukken van 5 cm. Snij de prei vervolgens in reepjes. Blancheer de prei in kokend water met wat zout. Snij 250 gram cherry tomaten in helften. Maak een mengsel van 250 gram mascarpone, 2 eieren, citroensap, zout en peper. Giet de prei af en spoel het af met koud water. Bekleed een ingevette taartvorm met kant-en-klare hartige taart deeg. Prik gaatjes in de bodem. Leg de prei in de taartvorm. Giet het mascarpone mengsel erover. Leg de halve cherry tomaatjes met het snijvlak naar boven in de mascarpone. Strooi er naar smaak tijm over. Zet de taartvorm ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de quiche iets afkoelen. Eet smakelijk!

0
(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “Tomaten Prei Quiche

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top