NH Leeuwenhorst in Noordwijkerhout

NH Leeuwenhorst in Noordwijkerhout

NH Leeuwenhorst - NoordwijkerhoutVandaag hoef ik niet te koken voor mijn werk ben ik naar een tweedaagse conferentie met overnachting in een hotel. Ik ga genieten van een diner (en lunch en ontbijt) in het NH Hotel Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. Michel heeft trouwens een BBQ met collega’s dus ook hij hoeft ook niet te koken voor zichzelf. We hebben als diner een lopend buffet gehad en voor mij was alleen het toetje geslaagd een chocolade mousse taart. Als vooraf had ik een bouillabaisse en als hoofdgerecht boeuf bourgignon en Zuricher geschnetzeltes. Helaas leek het alsof het voor een hele grote instelling klaargemaakt was want er zat kraak nog smaak aan. Het was dan ook wel een grote groep waarvoor een maaltijd bereidt moest worden. Het ontbijt en de lunches waren in ieder geval wel beter dan het diner.

NH Conferentie Centre Leeuwenhorst
Langelaan 3
2211 XT Noordwijkerhout
Tel: 0252-378888
Fax: 0252-378890

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top