Spaghetti met Paprika en Champignons

Spaghetti met Paprika en Champignons

Spaghetti met Paprika en Champignons

Ingrediënten: spaghetti, zout, 300 gram gehakt, peper, paprikapoeder, 1 rode paprika, 250 gram champignons, 2 blikjes tomatenpuree, rozemarijn,

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 300 gram gehakt bruin. Breng op smaak met zout, peper en paprikapoeder. Voeg 1 gesneden rode paprika en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg 2 blikjes tomatenpuree en rozemarijn naar smaak toe. Roer het goed door. Zet het vuur lager en laat het geheel 15 minuten pruttelen. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

0
(30 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top