Kip in Roomsaus

Kip in Roomsaus

Kip in Roomsaus

Ingrediënten: 2 kipfilets, zout, peper, nootmuskaat, 1 ui, 250 gram champignons, 100 ml witte wijn, 100 ml kippenbouillon, 100 ml kookroom, foelie, tijm, peterselie,

Bestrooi 2 kipfilets met zout, peper en nootmuskaat. Bak de kipfilets rondom bruin in hete boter. Haal de kipfilets uit de pan en bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde ui tot de ui glazig is. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons tot e zacht zijn. Blus met 100 ml witte wijn, laat de witte wijn inkoken. Voeg 100 ml kippenbouillon, 100 ml kookroom, foelie, tijm en peterselie toe. Leg de kipfilets terug in de pan. Laat het de kip in 20 minuten gaar worden. Serveer met bijvoorbeeld gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!

0
(91 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top