Oosterse Bloemkool

Oosterse Bloemkool

Oosterse Bloemkool

Ingrediënten: rijst, 300 gram bloemkool, zout, 3 bosuien, 1 teentje knoflook, 1 rode peper, 100 gram pinda’s, 2 eetlepels sojasaus, 3 eetlepels rijstazijn

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook ongeveer 300 gram roosjes bloemkool tot het beetgaar is in water met wat zout. Bak in hete olie 3 in ringen gesneden bosuien, 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 fijngesneden rode peper. Roerbak dit ongeveer 2 minuten. Voeg 100 gram pinda’s en de bloemkool toe en roerbak dit ook 2 minuten. Voeg als laatste 2 eetlepels sojasaus en 3 eetlepels rijstazijn toe. Roerbak nog ongeveer 5 minuten. Serveer de Oosterse bloemkool met de rijst. Eet smakelijk!

0
(24 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top