Brownie

Brownie

Brownie

Ik heb al veel recepten geprobeerd en geproefd maar dit recept blijft de lekkerste. Geen ‘double chocolate’ maar gewoon een brownie.

Ingrediënten: 65 gram pure chocolade (bijvoorbeeld kookchocolade van Verkade), 110 gram boter, 2 eieren, 225 gram suiker, 1 theelepel vanille aroma, 1/2 theelepel bakpoeder, snuf zout, 110 gram bloem,

Verwarm de oven voor op 165 graden (hetelucht). Smelt au bain marie 65 gram pure chocolade met 110 gram boter. Laat het vervolgens iets afkoelen. Klop ondertussen 2 eieren met 225 gram suiker schuimig. Voeg 1 theelepel vanille aroma, 1 snuf zout en 1/2 theelepel bakpoeder toe en mix goed. Voeg de chocolade en 110 gram bloem toe. Spatel het voorzichtig goed door elkaar. Vet een brownievorm in en bekleed dit met bakpapier (het bakpapier blijft dan goed plakken). Giet het beslag in de brownievorm. Zet de brownievorm ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de brownie afkoelen in het blik en snij het dan in stukjes. Smul ze!

0
(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “Brownie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top