Pasta met Ballen

Pasta met Ballen

Pasta met Ballen

Ingrediënten: pasta, zout, 6 barbecueworstjes, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 250 gram champignons, 5 tomaten, 100 ml groentebouillon, 1 blikje tomatenpuree,

Kook de pasta in kokend water met wat zout. Haal van 6 barbecueworstjes het vel af en maak van het worstvlees balletjes. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook en tijm naar smaak tot de ui zacht wordt. Voeg dan de worstballetjes toe en bak deze bruin. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons en 5 in blokjes gesneden tomaten toe. Bak dit mee tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 100 ml groentebouillon en 1 blikje tomatenpuree toe. Breng het kort aan de kook en laat het vervolgens 10 minuten pruttelen op laag vuur. Serveer met de pasta, strooi er eventueel geraspte kaas over. Eet smakelijk!

0
(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top