Wrap Warme Beenham met Honing-Mosterd Dressing

Wrap Warme Beenham met Honing-Mosterd Dressing

Wrap Beenham met Honing-Mosterd Dressing

Ingrediënten: 4 tortilla wraps, 250 gram beenham, 1 eetlepel olie, 1 eetlepel mosterd, 1 eetlepel honing, 1 eetlepel water, zout, peper, botersla,

Maak de dressing door 1 eetlepel olie, 1 eetlepel mosterd, 1 eetlepel honing en 1 eetlepel water met elkaar te brengen. Breng de dressing op smaak met zout en peper. Snij 250 gram beenham in reepjes, bak de beenham kort in de hete olie. Verwarm 4 tortilla wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Beleg de tortilla wraps met botersla en vervolgens met de warme beenham en besprenkel met de honing-mosterd dressing. Rol of vouw de tortilla wraps. Eet smakelijk!

(133 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Back To Top