Saté Babi Boys in Rhenen

Saté Babi Boys in Rhenen

Saté Babi Boys - RhenenVandaag was er een profronde rondom Veenendaal ‘Dutch Food Valley Classic‘ Dat betekende een dag wielrennen kijken, fotograferen en aanmoedigen. Daarna met zijn allen, ook nog als dank voor de hulp tijdens de verhuizing van ruim een jaar terug, uit eten bij Saté Babi Boys in Rhenen. Waar we heerlijk hebben genoten van een Indische Rijsttafel met de volgende gerechten: rijst en Saté , Loempia, Pangsit Goreng, Perkedel Pan, Saté Ajam, Sajoer Lodeh, Gado Gado, Sambal Goreng boontjes, Atjar, Ajam Malang, Ajam Pedis, Perkedel Telor, Babi Ketjap, Rendang en bij het weggaan kregen we nog een klein plakje spekkoek mee. Mjummie! Het is even zoeken in de bossen tussen Veenendaal en Rhenen, maar zeker de moeite waard om er te gaan eten!

Saté Babi Boys
Oude Veensegrindweg 76
3911 TA Rhenen
Tel: 0318-507421

(58 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top