Varkenshaas met Paprika

Varkenshaas met Paprika

Varkenshaas met Paprika

Ingrediënten: rijst, 1 varkenshaas, 1 ui, 1 rode paprika, gemberpoeder, 100 ml groentebouillon, 2 eetlepels honing, 1 eetlepel balsamico azijn, 3 bosuien,

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in een hete wok 1 in blokjes gesneden varkenshaas tot het bruin is. Voeg 1 gesnipperde ui, 1 in reepjes gesneden rode paprika en gemberpoeder naar smaak toe. Roerbak tot de groenten gaar zijn. Voeg vervolgens 100 ml groentebouillon, 2 eetlepels honing en 1 eetlepel balsamico azijn toe. Breng kort aan de kook, voeg 3 in ringen gesneden bosuien toe en laat het geheel vervolgens 5 minuten op laag vuur pruttelen. Serveer met rijst. Eet smakelijk!

0
(88 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top