Varkensfilet uit de Oven

Varkensfilet uit de Oven

Varkensfilet uit de Oven

Ingredi├źnten: 1 varkensfilet van ┬▒ 500 gram, 2 teentjes knoflook, rozemarijn, zout, peper, 2 eetlepels balsamico azijn, appelstroop,

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij 1 varkensfilet van 500 gram om de centimeter een stukje in. Stop in de sneetjes plakjes knoflook en rozemarijn. Kruid met zout en peper. Besprenkel de varkensfilet met 2 eetlepels balsamico azijn en wrijf de varkensfilet in met 2 eetlepels appelstroop. Leg de gekruide varkensfilet in een ovenschaal of braadslee en zet het ongeveer 40 tot 45 minuten in de voorverwarmde oven. Aan tafel snij je er plakjes van. Serveer met een salade en gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!

(3.455 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
2

One thought on “Varkensfilet uit de Oven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top